Soorten huidverzorgingsproducten

De huid is je eigen spiegel, en hoe goed je voor jezelf zorgt, reflecteert op jou. Niet alleen je genen, maar ook je dagelijkse handelingen hebben een grote impact op de persoon die je in de spiegel ziet. Onder andere productbeoordelingen en medische specialisten hebben veel verschillende benaderingen voorgesteld om zichzelf te hydrateren en te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon. Uiteindelijk is het helemaal aan jou hoe je voor je huid zorgt.


Wil je je levenloze doffe huid nieuw leven inblazen? Eerst moet u uw huidtype kennen. Het identificeren van het juiste huidtype is als het zetten van de eerste stap naar een gezonde huid. Hier zetten we enkele van de producten op een rij die je in je huidverzorgingsroutine moet houden

skin-care-routine


Reinigingsmiddel


De reiniger is een van de basisroutines voor huidverzorging die wordt gebruikt om de huid te reinigen door make-up, dode huidcellen, olie, vuil en andere onzuiverheden te verwijderen, waardoor acne op afstand wordt gehouden en de poriën vrij blijven.
Wat zijn de beste was- en reinigingsmiddelen voor het gezicht voor de gevoelige huid? Afhankelijk van je huidtype kun je cleansers en face washes kopen in winkels zoals Boozy shop.

facial-cleanser


Body lotion


Er zijn crèmes die zijn ontworpen om de droge huid te hydrateren door deze te hydrateren. De huid verliest elasticiteit en flexibiliteit wanneer water verdampt, wat resulteert in een strakke, droge huid die kan splijten. Een lotion die onze huid hydrateert en tegelijkertijd rehydrateert, is bedoeld om onze gewonde huid te helpen het rekvermogen te herstellen.
• Hydrateren na een bad. Het Voorkomt vochtverlies met behulp van een lotion.
• Na het scheren en exfoliëren worden de bovenste huidcellen verwijderd. Dus hydrateer die nieuwe huidcellen.
• Je moet je huid hydrateren na een lange dag in de zon (uiteraard met SPF-lotion!) om te voorkomen dat deze trekkerig en irriterend wordt.
• Handzepen en reinigingsmiddelen kunnen uw huid uitdrogen. Handlotion aanbrengen.

body-lotion


Gezichts creme


Het gebruik van meerdere crèmes en het hydrateren van je gezicht kan ‘s ochtends aanvoelen als extra werk. Een recente studie suggereert dat vochtinbrengende crèmes kunnen helpen rimpels te voorkomen en je huid geweldig te laten aanvoelen.
Gebruik het dagelijks om uw huid gehydrateerd en soepel te houden en rimpels en andere symptomen van veroudering te verminderen.

Op elke leeftijd is exfoliëren met een scrub of ander exfoliërend product cruciaal voor een gezond ogende huid. Exfoliëren kan de textuur en teint van de huid verbeteren en deze er helderder en levendiger uit laten zien.
Zonnescherm
Gebruik dagelijks zonnebrandcrème om het jeugdige uiterlijk en de gezondheid van uw huid te behouden. Gebruik SPF vaak om zonnebrand, huidkanker en vroegtijdige veroudering te voorkomen. Breng voor dagelijks gebruik zonnebrandcrème aan met SPF 30 of hoger. Als je van plan bent om tijd in de zon door te brengen, kies dan voor SPF 60 of hoger.

Face-cream


Gezichtsmasker


Gezichtsmaskers hebben naast cosmetische voordelen ook gezondheidsvoordelen. Het blijkt dat ze ook erg therapeutisch zijn. Essentiële oliën van munt en rozemarijn die als gezichtsmasker worden gebruikt, kunnen je humeur verbeteren door je zintuigen te stimuleren. Gebruik een gezichtsmasker tijdens je 20-30 minuten ‘me-time’.

face-mask

Gezichtstoner


Het doel van een toner is vaak om de poriën te verkleinen en tegelijkertijd de huid tijdelijk strakker te maken. Gezichtstoner helpt de zichtbaarheid van poriën te verminderen en de huidtextuur voor een korte tijd te verfijnen.

toner

Chemische peeling


Een chemische peeling verwijdert huidlagen om een ​​frissere, jongere huid te onthullen. Chemische peelings kunnen fijne lijntjes, rimpels, acne, littekens en andere huidafwijkingen verminderen of elimineren.
Een chemische peeling thuis kan u een gladdere, stralendere en jonger uitziende huid geven zonder dat u een specialist hoeft te bezoeken.

Chemical-Peel

Gezichtsoliën


Gezichtsoliën zijn de kers op de huidverzorgingstaart. Om de huid de hele dag zacht en soepel te houden, breng je een gezichtsolie aan om vocht vast te houden. Gezichtsoliën hydrateren de huid niet, maar ze zijn cruciaal om deze jarenlang vol en stralend te houden.

face oil

Bespaar met Super Saver Mama

Ben jij een schoonheidsgoeroe die op zoek is naar geweldige huidverzorgingsproducten? Wil je je levenloze doffe huid nieuw leven inblazen? Supersavermama heeft geweldige merkopties en aanbiedingen voor je. U kunt deze merken bekijken, zoals Body store en deonlinedrogist. Ze bieden geweldige kortingen met oplopende prijzen.

Contents

Leave a Reply